jump to navigation

rólam

hampuk richárdHampuk Richárd vagyok. Kaposvárott láttam meg a téli napvilágot még 1986-ban. Koraszülött voltam, bizonyos esetekben azóta is jellemző rám a türelmetlenség. A kommunikációval először 11 évesen a pécsi egyetemen találkoztam. Egy egyetemi előadás alkalmával a szájreklám (word-of-mouth) rejtelmeibe nyerhettem betekintést. Már ekkor elhatároztam, hogy én valami ilyesmivel akarok foglalkozni. Azóta életem elválaszthatatlan része a kommunikáció és a marketing. Abban az időben az internetet csak éjfél után érte meg használni, mert akkortól volt megfizethető (0,5Ft/perc) az ára. Ennek köszönhetően máig éjjeli bagoly vagyok.

16 évesen volt szerencsém bele látni a családi vállalkozásba, majd Kaposváron lelkes gyakornokként a Kaposvári Jégcsarnok kommunikációs munkáját láthattam el. Később a Pioneer Hi-bread marketing tevékenységébe és a mezőgazdaságba nyertem betekintést. Aztán egy, két, három, sok… politikus kommunikációját figyeltem, páran közölük a tanácsaim, ötleteim is megfogadták.Majd páran megalapítottuk a Person marketingkommunikációs ügynökséget.  Néhány évet eltöltöttem a közszférában (Miniszterelnöki Hivatal), mint kommunikációs specialista.  Napjainkban az ország egyik legnagyobb kommunikációs tanácsadó cégénél dolgozom, kommunikációs tanácsadással foglalkozom.  Emellett világszerte futó politikai kampányok lelkes elemzője és megfigyelője (kommunikációs szemszögből) vagyok . Obama óta leginkább a webes őrületet követem figyelemmel. Az érdekes kommunikációs akciókról, hirdetésekről és marketing kampányokról könyörtelenül leírom a véleményem.

A munka mellett jelenleg a következő felsőoktatási intézményt keresem, ahol lelkes hallgatóvá válhatok…

Írhatnék még a 13évesen “alapított” vállalkozásomról, a dök majd hök elnökségemről, a mosdósi vigadalomról, a főszerepemről, a könyvről ami soha nem készült el (még), a hajnali 4-es fotózásról, és még sok másról de ezekről majd talán később.

Néhányan azok közül akik hivatkoznak rám:

Hvg.hu

Tékozló Homár (INDEX)

Origó [Techbázis]

digbiz

Mediainfo.hu

Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért

Profit Line

WebshopEngine

Ez lennék én, egy fiatal lelkes weben szocializálódott munkás ember…

kapcsolat: hampuk.richard@gmail.com
twitter: http://twitter.com/richardhampuk
Linked in:
http://www.linkedin.com/in/hampukrichard
Google Buzz: http://www.google.com/profiles/hampuk.richard

A blog tartalma a szerző (Hampuk Richárd) megnevezésével és a blog URL-jének (weben linkelt) feltüntetésével a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.